Wat is een coach?

Wat is een coach?

Tegenwoordig is hulp inroepen van anderen zorgverleners heel normaal. Je kunt niet alles zelf oplossen, dus het is daarom helemaal geen schande om de hulp voor jezelf in te schakelen van mensen die verstand van zaken hebben. Het gaat uiteindelijke om jouw leven.

De ruimte nemen om om je heen te kijken
Voor veel mensen is het lastig om naar je eigen leven te kijken, je zit er namelijk 24/7 middenin. Daarom kan het heel verhelderend werken om even afstand te nemen, een spiegel en een andere blik voorgehouden te krijgen. Wat veel mensen vergeten is dat namelijk er op ieder moment genoeg te kiezen valt. Daarom is er een coach, hij of zij geeft je de ruimte om even adem te halen en om je heen te kijken.

Je zou als voorbeeld kunnen werken aan omgaan met verandering of stress, tijdsmanagement (al dan niet op de werkvloer), het vergroten van zelfvertrouwen, assertiviteit of het verbeteren van je communicatieve vaardigheden. Samen met de coach kijk je waar je tegen aan loopt en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Veel gebruikte methoden zijn onder andere het vergroten van zelfinzicht en het oefenen van andere strategieën dan die je normaal hanteert.

Coaching is inzetbaar voor zeer uiteenlopende zaken in het leven die elk hun eigen uitdaging kennen. Wil je weten wat een coach voor jou kan betekenen? Maak dan online een afspraak of bellen kan ook.

 

Bel mij terug via onderstaande buttonbel mij terug

Pin It on Pinterest

Share This