Waarom een coach

waarom een coach handig kan zijn, redenen voor een coaching

Waarom coachingstraject

Waarom een coach voor jou werkt? Samenwerken met een coach is een hele krachtige ervaring. Wat hierbij een rol speelt is de een-op-een karakter met de coach, zorgt dat er vaak voor opmerkelijke veranderingen in korte tijd ontstaan. Ik begeleid en ondersteun je in je persoonlijk zoektocht zodat je een leven vanuit je gevoel en vol geluk kan creëren.

Hoe werkt een coachingstraject

Met behulp van mijn coachingstechnieken kan ik jou helpen om een flinke stap verder te komen in je proces, om een mooi, liefdevolle en belangrijke inzichten te krijgen in jou als persoon. We gaan op zoek naar je blokkades die zorgen dat je steeds ergens op vastloopt. Wij als mensen laten ons vaak door onze gedachtes leiden, grotendeels van deze gedachtes leiden nergens naar toe, maar veroorzaken dat we wel hieronder lijden. Daarom is dit is de reden in de coaching om meer ruimte te creëren in je hoofd om te doen waar jou verlangen ligt. Zorgen dat je opnieuw in je kracht kan komen, erkennen en herkennen waar deze liggen. En weten hoe je kan inzetten, zonder dat je belemmerende gedachtes ertussen komen.

Redenen voor een coaching

Er zijn zoveel redenen om een coach in te schakelen. De een is opzoek naar zichzelf, wil meer zelfvertrouwen, heeft last van zijn of haar verleden, loopt op het werk tegen zaken aan, weet niet waar zijn of haar krachten liggen, voelt zich eenzaam, is ergens bang voor. Je zit in een burn out en komt er niet uit, je kan zoveel bedenken waarom je een coach kan inschakelen.

Het is echt geen schande om een coach in te schakelen. Ik kan je vertellen dat ik mensen hier heb, die in de zakenwereld een hoge positie hebben. En weet je dat achter een topsporter, manager, top bestuurder en zelfs de minister een coach heeft? 

Ze zitten er niet voor niks op deze positie, je blijft nog steeds een mens hoe hoog je positie ook is.  Ook zij komen achter dat je niet alles kan en dat je niet altijd alleen alles kan verwerken.

Tob niet te lang alleen en maak online een afspraak of bel, zodat wij samen kunnen kijken waar jij ondersteuning in kan gebruiken.

Laden...

Pin It on Pinterest

Share This