Spiritueel coach

spirituele coaching - coachbollenstreek.nl - Noordwijk - Bollenstreek - Katwijk - Noordwijkerhout

Ik wil als spiritueel coach jou op weg naar een vrij en liefdevol leven begeleiden. Een leven waar je op succesvolle en liefdevolle wijze de regie over jezelf hebt! Een leven waarin je mag vertrouwen op je intuïtie zowel in privé als op werk! Hoe zou dat zijn, om dat te mogen ervaren.

Met aandacht in het NU zijn is de ingang naar je intuïtie, jouw innerlijke wegwijzer in het werkelijk manifesteren van jezelf!

Veel mensen zijn je inmiddels voorgegaan met mijn coaching, waarin ik op mijn innerlijke weten en gevoel werk om jouw potentie en kracht naar boven te halen.
Mensen zoals je die persoonlijk, zakelijk en spiritueel willen groeien. Mensen die op zoek zijn naar zingeving en bewustwording om zo naar eigen waarheid te leven…En dat zonder langdurige coachingstrajecten!

Mensen zoals jij die persoonlijk, zakelijk en spiritueel willen groeien. Mensen die op zoek zijn naar zingeving en bewustwording om zo naar eigen waarheid te leven…En dat zonder langdurige coachingstrajecten!

Hoe werkt spirituele coaching

Spirituele Coaching is een helende reis naar meer inzicht, bewustwording en verdieping. Ik zet je in een proces waardoor je jezelf (of elkaar in een relatie) weer kunt zien en voelen.

Ik doe dit met hulp van mindfulness, vorm van regressie, healing, wandel coaching, ademhalingstechnieken, lichaamswerk, klank, muziek en bewustwordingsvragen. Ik werk vanuit het moment en voelt met mijn mediamieke gave aan waar iemand in zijn/haar proces zit en past daar mijn coaching op maat aan.

Vanuit dit proces zet ik met behulp van jouw onderbewust en bewustzijn een heling in gang. Jouw onderbewuste weet al wat hij of zij wil, ik help alleen om dit aan jou kenbaar te maken.

Maak hier 24/7 online een afspraak, of wil je graag telefonisch of via whatsapp (0624787931) een afspraak maken, dat is ook goed.

Laden...

Pin It on Pinterest

Share This