Persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden

Coaching Noordwijk - Katwijk-Noordwijkerhout-Voorhout-Leiden-persoonlijke ontwikkeling

Hulp bij persoonlijke groei

Coaching bij persoonlijke groei, je wilt je persoonlijke groei en mogelijkheden ontplooien, je competenties, talenten ontdekken en ontwikkelen.

Je hebt een doel voor ogen en wil dit versterken, omdat je een nieuwe rol of functie krijgt of graag wil hebben. Of heb je bepaalde vaardigheden ontwikkelt, omdat je soms vastloopt of niet lukt om je doel te bereiken. Dan is persoonlijke coaching voor jou een hele goede keuze.

Coaching of training bij persoonlijke ontwikkeling

Als de inhoud van de coaching goed aansluit bij jouw ontwikkelvraag, kan een coaching een goede keuze zijn. Wat het voordeel van een persoonlijk coaching traject is dat de inhoud en aanpak van de coaching helemaal afgestemd worden op jouw behoefte. Een ander voordeel is dat de coaching mocht het nodig zijn over een langere periode verspreid kan worden. Hierdoor heb je de gelegenheid om de tips in de praktijk toe te passen en je ervaringen te bespreken met mij. Aan de hand van je bevindingen kunnen we hier en daar aan sleutelen.

Werkwijze bij persoonlijke ontwikkeling

We beginnen met een gesprek. In dit gesprek bespreken we je hulpvraag en het doel en hoe je het allemaal voor je ziet waarin ik je kan helpen. Ik leg je uit wat we gaan doen om jouw leerdoelen te realiseren en wat je daarvoor zelf kan gaan doen.  Wil je aan de slag maak hieronder een afspraak.

Ook als je een topsporter bent, kan ik je begeleiden om meer uit je jezelf te halen om je doel te behalen.

Laden...

Pin It on Pinterest

Share This