Balans, gevoel, vrijheid en spirit

Dat wil jij toch ook? Mag ik je helpen..
Maak vandaag online een afspraak

Vertrouwen in jezelf begint bij het gevoel en beeld wat je hebt over jezelf. Je gedrag wordt grotendeels bepaald en aangestuurd door het gevoel wat jij hebt over jezelf. Als je eenmaal weet hoe je nou écht mag voelen. Kan je vanuit dit punt de keuzes maken die goed voor JOU zijn. Met deze tools kom je stevig, in balans, krachtig en vrij in het leven te staan. Dit allemaal vanuit jouw ZIJN en van niemand anders. Daarmee wil ik je bij helpen..

In de hectiek van ons leven hebben we geregeld de neiging om ons aan te passen aan onze omgeving. De druk, de dingen om je heen krijgen meer aandacht dan jijzelf. Als je steeds gericht bent op je omgeving terwijl je te weinig ‘thuis’ bent in je eigen lijf, dan kun je hierop vastlopen. De oplossing is dan om die omgeving even te laten gaan en weer te beginnen bij jezelf. Wanneer je van daaruit deze verbinding met je omgeving aangaat, dan heb je ook écht iets te bieden. Namelijk jouw authentieke visie, mening of keuze.

Zelfzorg is één van de sleutelwoorden voor hooggevoelige mensen beter om te gaan met een energietekort of stressgerelateerde aandoeningen. Welke factoren spelen daarbij mee? En hoe kan je als hooggevoelig persoon beter voor jezelf zorgen?

Ben jij geadopteerd en vind je het lastig om dit een plek te geven in jouw leven? Dan heet ik je welkom, de coach die je begeleidt en weet waar je het over hebt. Worstel je al een tijd met je identiteit of afkomst? Ben je bezig met een zoektocht? Is er spanning in je relatie met je adoptiegezin of geboorteouder(s)? En ervaar je onrust in jezelf of vind je het moeilijk om met bepaalde emoties en gevoelens om te gaan? Wil je meer inzicht in jouw achtergrond wat voor invloed het heeft op jouw gedrag, gedachtes, gevoelens, patronen en relaties met anderen? Met compassie bied ik je een luisterend oor en begeleid je graag in jouw proces van persoonlijke groei.

Kamp je met burn-out klachten of zit je er midden in. Ik kan je helpen om te ontdekken waar je burn-out vandaan komt, wat jou teveel stress oplevert en om samen aan je herstel te werken en te gaan onderzoeken wat jou weer positieve energie geeft en hoe je de stress minder kunt gaan laten zijn.

Het gaat wel over keuzes maken en jij mag de stapjes zetten. 

Eveline Meijvogel

Je wordt door mij als coach geholpen bij het aannemen van nieuwe en afscheid nemen van oude gewoontes en patronen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd. Wij gaan werken vanuit je eigen kracht, gevoel, belangstelling en ideeën over wat je volgende stap nodig is om tot een gewenst resultaat te komen. Ik weet als HSP’er en geadopteerde hoe het is om tegen je grenzen aan te lopen. Waar je gevoel en gedachte met je op de loop gaan. Je wil graag van alles, maar niet alles wil lukken. Daarom put ik uit mijn eigen levenservaring en opleiding om jou verder te helpen om je doelen te behalen.

Online afspraak maken

Je kan hier online een afspraak maken.

Laden...

Coach Noordwijk

10 + 12 =

Ik heb mogen ervaren wat de coaching bij Eveline met mij doet. Ik ben pas achter dat ik een HSP’er ben en kon mijn draai daar niet in vinden. Met de heerlijke en eerlijke gesprekken, weet ik hoe ik ermee om kan gaan. Is toch weer fijn als iemand je ogen opent en ook ziet waar je kracht en zwakte zit.

Sandy

Enthousiast, betrokken, ook kritisch en daardoor een stuk zuiverder dan vele anderen die in een vergelijkbaar veld werken. Doen! X

Nina Elshof

Ik ben blij dat hier in de buurt een HSP coach is en die begrijpt wat ik voel en ervaar. Wat voor mij fijn is dat ze hetzelfde heeft gehad, Dat geeft veel erkenning. Heb nog bij andere hulpverleners gelopen, die begrepen me niet, wilde me een stoornis aanpraten. Super bedankt Eveline voor de fijne gesprekken!

Cynthia van de Lans

Coach Bollenstreek is een onderdeel van Zensitivity

Pin It on Pinterest

Share This