Spiritueel coach

Spiritueel Coach

Healing & Therapie

”Een stap vooruit is door een moment

van stil te staan”

Energetische Therapie

Persoonlijk maatwerk, omdat ieder mens verschillend is.

Coaching

Ook voor andere vraagstukken kun je bij mij terecht

Onder weg naar

Wij zijn onderweg.
Wij zijn levensreizigers op weg naar huis. Hoe de reis ook is, uiteindelijk wil je graag thuiskomen. Jezelf kunnen zijn. Gezien, gehoord, aangeraakt worden in wie je bent.
Net als jij, ben ik een reiziger onderweg op mijn pad en bied jou mijn kennis en vaardigheden op een manier hoe dat bij jou past.
Ik stimuleer, ondersteun, motiveer, leid en inspireer jou om keuzes te maken die je dichter bij je pad brengen, dichter bij jezelf.

Energetisch therapie

Burn-out of stress klachten

Problemen op werk

Persoonlijke ontwikkeling

Spirituele groei

Hooggevoeligheid

Behandeling

Tijdens een consult kan intensief worden ingegaan op wat je innerlijk beweegt in je situatie en de mensen die daarin een rol spelen of hebben gespeeld. Daarin belicht ik je sterke kanten en ook aanwezige blokkades. Door middel van ingevingen en beelden die in contact met jou bij mij opkomen, kunnen ook lagen die in je onbewuste zijn opgeslagen onder de aandacht komen. Hierdoor kan dieper worden ingegaan op de stappen die je vanuit nieuwe inzichten en andere invalshoeken zou kunnen zetten.

Mijn kracht ligt in begeleiding op de volgende terreinen:

Het begeleiden van persoonlijke en spirituele transformatieprocessen. 

Energetisch therapie
Energetische therapie is een holistische manier van werken. Hierbij wordt zowel de belemmerende gedachte, het gevoel wat erbij ervaren wordt, en ook de eventuele bijbehorende fysieke klacht aangepakt.

Als een negatieve ervaring niet goed wordt verwerkt dan uit het zich in belemmerende gedachtes, nare gevoelens of fysieke klachten. Door middel van energetische therapie pakken we de bron hiervan aan, zodat je vervolgens vrij van deze belemmeringen je weg weer kunt vervolgen.

Werkwijze:

Tijdens een gesprek gaan we in op wat jou bezig houdt of de vragen die je voor jezelf hebt. Afhankelijk van de bron van je probleem gaan we aan de slag met onder andere healing, visualisaties, ademhalingstechnieken, gesprekken en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.

De aanpak wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Deze manier van werken is ook heel goed mogelijk als je het gevoel hebt vast gelopen te zijn in je leven zonder te weten waar de schoen wringt. 

RELATIES

Relatie en interactieproblemen in de menselijke sfeer. 
Wat is jouw impact op de ander en wat is zijn of haar impact op jou? Wat is het effect van jou op je partner, je kind, je werkgever etc. Wat speelt er in jullie interactie? 
Als je wilt, wordt ingegaan op de te verwachten ontwikkelingen vanuit een bepaalde keuze en vanuit een verandering van attitude. Het gaat hier om tendensen en niet om absolute uitspraken voor de toekomst.

TRAUMA’S

Vaak vinden trauma’s die je in dit leven oploopt, hun oorsprong in vorige levens. 
Jouw draaiboek wordt in de eerste jaren van je leven geactiveerd. De beelden die daarover bij mij opkomen, zijn niet af te dwingen. Jouw eigen ziel/Hoger Zelf geeft aan wat hierover vrij mag komen.

BELANGRIJKE BESLISSINGEN

Het nemen van beslissingen en/of het inzicht verwerven in op dit ogenblik spelende emoties die van invloed zijn op je vermogen tot adequaat handelen. Vaak speelt daarbij een rol dat je zelf niet meer weet of je beweegredenen uit je denken en je emoties voortkomen of uit je voelen en je intuïtie. 
Dit kan gaan over studiekeuze, je talenten en je beroepsmatige en/of persoonlijke levensrichting.

WAAR LOOP JIJ TEGEN AAN?

Lukt het je maar niet te doorbreken wat je ongelukkig maakt? Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken en onzekerheid? Of loop je over van de emoties?

Ook als je behoefte hebt aan een andere verandering, maar niet precies weet hoe dat voor elkaar te krijgen. Dán is het tijd voor onze persoonlijke coaching!

Doorbreek wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield

Het enige dat we van jou nodig hebben, is dat je je voor ons en onze manier van coachen openstelt. Dan help ik dit te doorbreken wat vast zit. Samen met mij leer je jezelf en je gevoelswereld beter kennen en werken we aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik leeer je hoe je het beste kunt omgaan met je emoties. Dit geeft je ruimte en kracht. Je zult (weer) op je gevoel kunnen vertrouwen. En op die manier kun je alles in je leven beter aan en durf je jezelf zijn.

Gedragsverandering door coaching op gevoelsniveau

Verandering is mogelijk!  Zelfs dat wat tot nu toe nog niet gelukt is. Doordat ik je terugbrengen naar je gevoel, voel en weet je weer wat je wilt. Dit werkt door in alle facetten van je leven. Je zult er van profiteren in je werk en niet te vergeten in je sociale contacten en eventuele liefdesleven.

Hoeveel sessies persoonlijke coaching heb je nodig?

Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen.

Maar als jij dit wenst, begeleiden ik je graag wat langer en totdat je je weer helemaal goed voelt. Dan heb je  veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Ontspannen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven in. Dat is wat ik je gun en waar ik je graag bij wil helpen.

ENERGETISCHE BEHANDELING

Energetische werk is een behandeling waarbij veel mensen niet echt weten wat ze zich hierbij voor moeten stellen. We weten allemaal wel wat energie is; als je lamp aandoet gaat dat via elektriciteit en dat is ook energie….. en een ieder heeft weleens gehoord over chakra’s, yin yang of een energielichaam, maar het ongrijpbare goedje zien als behandeling…..

Naast bepaalde geneeswijzen die je fysiek en mentaal kunnen ondersteunen kun je ook gebruik maken van energetische geneeskunst. Ik werk door middel van een hoogfrequente aan energie, en zet het in als hoge trilling die ‘vastgezette’  energie weer in beweging brengt.Misschien vraag je je af: waardoor zet deze energie zich vast? Ieder mens komt in zijn leven dingen tegen die lastig zijn, het kunnen kleine of grote trauma’s zijn. En misschien was dit voor je geboorte al aanwezig. Alle gebeurtenissen kunnen zich vastzetten in jouw energiesysteem.

Eigenlijk is dit niets anders dan dat de energie op deze plaats “versteend” is geraakt. Zie het maar als een stilstaande auto op de snelweg: andere auto’s moeten erom heen, het verkeer “stroomt” niet meer.Dat is ook zo bij jouw energie. Als deze situatie maar lang genoeg aanhoudt en deze stilstand wordt niet opgeruimd, kan dit op een gegeven moment leiden tot lichamelijke en psychische klachten.Tijdens een behandeling wordt er niets vreemds of anders aan je verstoorde energiesysteem toegevoegd, maar wordt jouw energie gewoonweg ‘bevrijd’ uit deze beperkende stroom.

Effect van een behandeling

Dit is simpelweg door dat je het voelt. Het is afhankelijk van de plek waar jouw energie weer in beweging wordt gebracht, kun je effecten ervaren. Als de energie haar weg in het fysieke lichaam zoekt, dan ervaar je misschien schokjes, trillingen, borrelende darmen of je krijgt het warm of koud.In het emotionele gedeelte kunnen plotselinge, onverklaarbare emoties omhoog komen, die ook weer even plotseling voorbij zijn; het mentale lichaam kan zomaar eindeloze gedachtestromen gaan produceren waar kop noch staart aan zit. Zie het als een soort mentale diarree.Dit kunnen allemaal effecten van een energetische behandeling zijn die je kunt ervaren als je op de behandeltafel ligt. Er zijn ook mensen die niet gelijk wat voelen, maar veel later zeggen dat ze toch iets gevoeld hebben. Ze hadden dit op dat moment niet als zodanig herkent.

Spiritueel Coach

Je wordt door mij als Spiritueel coach geholpen bij het aannemen van nieuwe en afscheid nemen van oude gewoontes en patronen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd.

Wij gaan werken vanuit je eigen kracht, gevoel, belangstelling en ideeën over wat je volgende stap nodig is om tot een gewenst resultaat te komen.

Ik weet als HSP’er en geadopteerde hoe het is om tegen je grenzen aan te lopen. Waar je gevoel en gedachte met je op de loop gaan. Je wil graag van alles, maar niet alles wil lukken.

Daarom put ik uit mijn eigen levenservaring en opleiding om jou verder te helpen om je doelen te behalen.

Energetische behandeling bij:

 • stress
 • burn-out
 • vermoeidheid
 • hoofdpijn,
 • spier- en reumatische pijnen
 • lusteloosheid
 • onrust
 • rug-, nek- en schouderklachten
 • darmklachten en verstoppingen
 • trauma’s
 • pijn waarvoor geen direct oorzaak in
 • het fysieke lichaam wordt gevonden
 • angst
 • woede
 • onzekerheid
 • depressieve klachten
 • vastlopen in dezelfde patronen
 • negatieve overtuigingen over het
 • leven en jezelf
 • je niet thuis voelen op de wereld
 • niet weten wie je werkelijk bent en
 • wat je werkelijk wilt

Testimonials

”Beste Eveline, Ik wil je ook nog even laten weten hoe blij ik me voel. Er gaan/voelen zoveel dingen anders, ook hier in huis met man en kids. Allemaal veel positiever en gezelliger, dus dat is al dubbel genieten. Het gevoel dat ik weer zoveel kan en wat allemaal mogelijk is… Alsof het vuurtje weer is aangestoken… nu het vuurtje hoger opstoken 🙂 Dat is in me hoofd nog even beetje rommeltje en dat ik nog niet goed weet waar/hoe/wat/wanneer… het moet nog steeds een beetje landen na onze eerste afspraak…haha… Maar dank je wel alvast voor dit!!” Miranda M

Lange tijd heb ik moeite gehad om mijn focus en betrokkenheid bij alles wat ik ondernam te behouden. Tegelijkertijd maakte ik mij zorgen over mijn relaties, mijn werk en mijn toekomst in het algemeen. Na een paar maanden met Eveline te hebben samengewerkt, heb ik een fantastische baan aangeboden gekregen. Eveline hielp mij om met een plan te komen, mij voor te bereiden op het gesprek. Eveline is vriendelijk, rustig, open-minded en heeft een gevoel voor humor (wat ik erg waardeer). Ze biedt vele strategieën en praktische hulpmiddelen om de zaken aan te pakken. Geen enkel onderwerp was gek en ze helpt je bij oplossingen te bedenken waar ik zelf niet aan gedacht hebt. Ik zou Eveline ten zeerste aanbevelen als coach. Wat de uitdaging ook is, Eveline zal je helpen de juiste tools aan te reiken om vooruit te komen. Esther vd B (Voorhout)

Ik ben zo gelukkig dat ik met een coach en spiritueel begeleider als Eveline in aanraking ben gekomen. Niet alleen deelde ze haar inzichten met mij, maar ze leerde me ook hoe ik mijn eigen inzichten met anderen en mezelf kon delen. Voordat ik naar Zensitivity Noordwijk ging, voelde mijn leven alsof alles uit de hand liep. Ik zat niet lekker in mijn vel en leefde bijna dagelijks met veel angst. Het was niet gezond en ik wist dat ik een begeleiding nodig had. Eveline haar coachingsstijl resoneerde met mijn spirituele overtuiging en voelde ik meteen dat ik haar hulp nodig had. Ze was in staat om me te helpen aan mezelf te werken. Door haar sessies was ik in staat om meer rust in mijn hoofd te creëren. Als gevolg daarvan voelde ik dat mijn leven positief begon te veranderen. Ik heb geleerd om alle emoties en ervaringen – zelfs de negatieve – te accepteren en ze door en uit mij te laten vloeien als dat nodig is. In de sessies werkten we aan drie doelen en niet één keer voelde ik me vastzitten. Zelfs als er een “tegenslag” was, kreeg ik de tools in handen om verder te gaan. Tot vandaag heb ik nog steeds het gevoel weer de leiding over mijn leven te hebben. Ik ben bezig met een nieuwe baan, ik ben getrouwd en ik kan nu beter omgaan met mijn angst en het verwerken op een manier waarbij ik mezelf niet saboteer. Ik zou Eveline haar coachingsdiensten zeker aanraden. Als je klaar bent voor je volgende stap, zal ze je welkom heten in haar mooie ruimte. Sabine W (Katwijk)

5 + 11 =

Blog

Gezondheid – Spiritualiteit

Blog

Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf

Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf

Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf Bij veel werkgevers of werkwerknemers is pathologisch narcisme heel onbekende en hebben niet door dat ze hier in zijn beland. Ben jij werkgever, manager, CEO, werknemer? Heb jij het gevoel dat je met...

Lees meer
Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf

Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf

Narcisme op de werkvloer is een ramp voor het bedrijf Bij veel werkgevers of werkwerknemers is pathologisch narcisme heel onbekende en hebben niet door dat ze hier in zijn beland. Ben jij werkgever, manager, CEO, werknemer? Heb jij het gevoel dat je met...

Lees meer
Wees niet bang om tekort te schieten

Wees niet bang om tekort te schieten

Laten we eerst over de dingen beginnen waar we het meest bang voor zijn? Hoewel ons leven uniek is en onze gevechten onvergelijkbaar, zijn er angsten die we allemaal delen. Onze diepste angst is niet dat we tekortschieten. Onze diepste angst is dat we onmeetbaar sterk...

Lees meer
Ok, Je Bent Hoogsensitief (hsp) Wat Nu

Ok, Je Bent Hoogsensitief (hsp) Wat Nu

Het ontdekken, begrijpen en verwerken van dit idee dat je een hoogsensitief persoon (HSP) bent, gebeurt niet altijd van de ene op de andere dag dat je hoogsensitief bent. En hoewel het erg spannend kan zijn, is het niet altijd geruststellend, noch valt het noodzakelijkerwijs in overeenstemming met hoe we onszelf waarnemen. Ik weet dat dit zeker een overweging voor mij was….

Lees meer
Hoe vermijd je negatieve gedachten over jezelf

Hoe vermijd je negatieve gedachten over jezelf

Wat kun je leren om deze negatieve gedachten om te zetten De meeste mensen hebben geregeld negatieve gedachten over zichzelf. Ik heb een aantal voorkomende op een rijtje gezet. In plaats van ze krampachtig te vermijden, vervang je ze door een ander manier van denken....

Lees meer
Vragen over narcisme

Vragen over narcisme

Hoe hersenspoelen narcisten je? Net zoals Hitler dat deed, elke keer een klein beetje. Steeds meer je grenzen verleggen en niet alles in een keer. Het gaat geleidelijk, beetje bij beetje. En het hangt van de narcist af welke technieken hij of zij zal gebruiken. With a...

Lees meer
Van perfectie naar imperfectie

Van perfectie naar imperfectie

Heb je ooit afgevraagd of er vóór de komst van het internet en de sociale media mensen ook zo erg perfectionistisch waren? Vraag mij het af. In die tijd kon je niet zien hoe goed iedereen het had - hoe perfect hun gerechten eruit zagen, ondanks de kinderen de...

Lees meer

van passief naar actief

Laatste stap naar..

Zijn er vragen en situaties waar je tegenaan loopt en die je graag op wilt lossen? Of heb je een verlangen, maar weet je niet goed ho je daar vorm aan kunt geven?

Graag wil ik je helpen met een speciale “Van droom naar daad”-sessie. Dit gesprek zal je het volgende opleveren:

 • Je krijgt een duidelijke inzicht op wat je precies wil, wat dat voor je gaat betekenen en wat je nodig hebt om het in de praktijk echt te realiseren.
 • Je ontdekt wat je blokkades zijn die je ervan zouden kunnen weerhouden om je doel te bereiken.
 • Je gaat weg met nieuwe energie, zin en inspiratie om je doel nu eindelijk waar te maken.

3 + 1 =

Pin It on Pinterest