Balans, gevoel, vrijheid en spirit

Dat wil jij toch ook? Mag ik je helpen..
Maak vandaag online een afspraak

HEALING

Alles om je heen heeft invloed op je leven, je lichaam en de ervaring, niets wordt uitgesloten.  Zelfs hoe je eet, drinkt, slaapt, werkt, met wie je opgroeit, wie je toelaat, welke vriendschappen en hoe je denkt…. Zit allemaal in je aura, je energetisch lichaam om je fysieke lichaam heen, dit kom je dit allemaal tegen.

Je aura werkt als een soort bescherming, een buffer.  Zolang je gezond leeft, sport, ontspant en doet waar je gelukkig bij voelt, gaat alles goed. Wanneer je aura ‘vervuild’  wordt ga je fysieke klachten krijgen. Als je regelmatig een healing ondergaan reinigt men je aura en houdt je energiestroom in evenwicht.

Oude gebeurtenissen, trauma’s, angsten en ook sommige ziektebeelden kunnen in de aura naar voren komen. Hier wordt dan aan gewerkt, de energiestroom wordt weer op gang gebracht zodat jij je weer wat beter in je vel voelt. Let wel: ik ben slechts een medium die dit alles ziet, jij neemt uiteindelijk de beslissing om hiermee aan de slag te gaan. 

De healing die ik geef is altijd gericht om je ware zelf te bekrachtigen en je in contact te brengen met de pure Bron in jou zodat je een vervuld, rijk en volledig leven kunt leiden.

Door mijn ervaring kan ik me tot op de meest subtiele lagen afstemmen waaruit je bestaat. Elke laag bevat waardevolle informatie over jou.

Waarom een healing?

  • Om weer in contact te komen met je diepste gevoel en ware wezen
  • Heling van innerlijk kind en lichtlichamen
  • Om in werk, relaties en dagelijks leven trouw te kunnen blijven aan je ware zelf
  • Richting, geluk, zingeving en passie terugkrijgen
  • Om te leven vanuit je volledig potentieel en zielenkwaliteiten
  • Afgestemd, verbonden en geaard leven
  • Je fijngevoeligheid, subtiliteit en liefde tot kracht maken
  • Onvoorwaardelijk geluk realiseren
  • Heling op vorige levens en karmische belasting
  • Onthechten van het ego. Leven vanuit volle overgave

Behandeling

Tijdens een het gesprek gaan we in op wat jou bezig houdt of de vragen die je voor jezelf hebt bedacht. Afhankelijk van de bron van je probleem gaan we aan de slag met onder andere healing, visualisaties, ademhalingstechnieken, gesprekken en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Vaak weet je gevoelsmatig waar je probleem ligt, jou hoofd niet. Ik maak contact via je onderbewuste en vraag aan jou wat je nodig hebt. Soms lukt het meteen en soms hebben we even tijd nodig. Ik ga met respect om met jou energie en ga behoedzaam je energieveld in. Sommige mensen vinden het eng en houden zich gesloten. Ik zie wat er gebeurt, maar ik ram niet zomaar een deur in. Jij bent degene die met behulp van mij jezelf heelt. Mensen weten vaak niet hoeveel ze kunnen. En dat ze zichzelf kunnen helen, tot op een zekere hoogte. Kanker of andere ziektes laat ik over aan specialisten.  

 

Ook afstandshealing

Wil je liever een healing/reading via telefoon of Skype? Geen enkel probleem, dat is ook mogelijk en werkt uitstekend.

Kosten:

€ 60,00 voor afstand

€ 60,00 in de praktijk

Ik werk nauw samen met andere mediums, die ik als het nodig is inzet.

Eveline Meijvogel

Je wordt door mij als medium geholpen bij het aannemen van nieuwe en afscheid nemen van oude gewoontes en patronen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd. Ik merkte al heel jong al dat ik dingen zag en voelde. En had vaak de neiging om mijn hand bij iemand neer te leggen, nu weet ik dat ik dat deed omdat ik merkte dat iemand ergens last van had en dit wilde helen.

Ik ben geboren in Colombia en besef dat ik vanuit een oeroude indianenstam afkom. Een stam waar healing van genereatie op generenatie wordt doorgeven. Mijn sporen lopen zelfs tot in Amerika. Met mijn ”gave” wil ik andere helpen om weer veilig en ontspannen te voelen. Hun leven terug te geven en blokkades op te heffen.

Online afspraak maken

Je kan hier online een afspraak maken.

Laden...

Coach Noordwijk

10 + 6 =

Ik heb mogen ervaren wat de coaching bij Eveline met mij doet. Ik ben pas achter dat ik een HSP’er ben en kon mijn draai daar niet in vinden. Met de heerlijke en eerlijke gesprekken, weet ik hoe ik ermee om kan gaan. Is toch weer fijn als iemand je ogen opent en ook ziet waar je kracht en zwakte zit.

Sandy

Enthousiast, betrokken, ook kritisch en daardoor een stuk zuiverder dan vele anderen die in een vergelijkbaar veld werken. Doen! X

Nina Elshof

Ik ben blij dat hier in de buurt een HSP coach is en die begrijpt wat ik voel en ervaar. Wat voor mij fijn is dat ze hetzelfde heeft gehad, Dat geeft veel erkenning. Heb nog bij andere hulpverleners gelopen, die begrepen me niet, wilde me een stoornis aanpraten. Super bedankt Eveline voor de fijne gesprekken!

Cynthia van de Lans

Coach Bollenstreek is een onderdeel van Zensitivity

Pin It on Pinterest

Share This