); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');

Coaching bij persoonlijke groei

Coaching bij persoonlijke groei

Hulp bij persoonlijke groei

Coaching bij persoonlijke groei, je wilt je persoonlijke groei en mogelijkheden ontplooien, je competenties en je talenten ontdekken en ontwikkelen.

Je hebt een doel voor ogen en wil dit versterken omdat je een nieuwe rol of functie krijgt of graag wil hebben. Of je  hebt bepaalde vaardigheden ontwikkelen omdat je soms op vastloopt of niet bereikt wat je doel nou eigenlijk is. Dan is persoonlijke coaching voor jou een hele goede keuze.

Is een coaching of misschien een training persoonlijke ontwikkeling beter?

Als de inhoud van een training goed aansluit bij jouw ontwikkelvraag, kan een training eventueel een prima keuze zijn. Maar: wat het voordeel van een persoonlijk coachingstraject is dat de inhoud en aanpak van de coaching helemaal afgestemd worden op jouw behoefte. Een ander voordeel is dat de coaching plaatsvindt als het nodig is over een langere periode kan lopen. Daardoor heb je ondertussen gelegenheid om met het geleerde in de praktijk te oefenen en je ervaringen te bespreken met mij als coach. De kans op een geslaagde groei wordt daardoor veel groter!

Werkwijze

Wij beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je vraag en het doel dat je hebt met de coaching. Ik leg je uit wat we gaan doen om jouw leerdoelen te realiseren en wat jij daarvoor zelf moet gaan doen.  Wil je aan de slag maak hieronder een afspraak.

Laden...

Pin It on Pinterest

Share This

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

Door dit te delen help je iemand verder die opzoek is naar zijn kracht