Open je hart, verruim je bewustzijn voor een liefdevoller leven

Welkom

Energie

 Burn out coaching

Elke dag is een nieuw begin

Veel mensen kunnen goed onder stress presteren, maar ben je in staat om in lange tijd grote prestaties te leveren?

Niet iedereen kan dat, wanneer de stress aanhoudt en geen herstel plaatsvindt na een rust periode.

Dan kun je last krijgen van onder meer de volgende burn out klachten.

Een burn out coaching richt zich op lichamelijk en mentaal herstel van chronische stress en/of burn-out klachten.

Burn-out coaching

Chronische stress, overspannen gevoel zijn burn-out signalen vanuit je lichaam en je geest. Dit zijn signalen dat je het anders moet gaan aanpakken. Je lichaam geeft aan dat op dezelfde manier doorgaan niet gaat werken.

Daarom is een burn out coach inschakelen een goed begin. Ik help je om op een andere manier met je energie en stress om te gaan, zodat jij van binnen uit verandert, je herstelt en je lichamelijk en mentaal weer fit gaat voelen.

 • Extreme vermoeidheid

 • Slaapproblemen

 • Hoofdpijn, nekpijn, andere

 • pijnklachten

 • Maagklachten, darmklachten

 • Duizeligheid

 • Prikkelbaar

 • Snel emotioneel

 • Labiel gevoel

 • Opgejaagd voelen, moeilijk kunnen ontspannen

 • Slecht kunnen concentreren

 • Angstklachten

 • Depressieve klachten

 • Gebrek aan zelfvertrouwen

 • Je eigenwaarde verminderd

N
HSP
N
Persoonlijke ontwikkeling
N
Burn Out
N
Faalangst
N
Adoptie

Coachingstraject

Het coachingstraject is sterk afhankelijk van de ernst van jouw stressklachten: of je nog aan het werk bent of dat je overspannen/burn out thuis zit.

Bij overspannenheid en burn out richten we ons allereerst op het stoppen van roofbouw plegen op je lichaam en het verminderen van stressprikkels.

Met een persoonlijk dagprogramma wat we samen gaan samenstellen werk je aan je herstel. Vervolgens onderzoeken we hoe en waarom je bepaalde situaties als stressvol ervaart. Dan bekijken wat jij daaraan kunt veranderen. Nieuwe inzichten leiden tot onder andere – minder stress – grenzen stellen.

Tot slot werken we aan jouw stapsgewijze re-integratie in jouw maatschappelijke en beroepsmatige bezigheden.

Gedurende het traject bekijken we de vooruitgang in jouw herstel.

Indien van toepassing stemmen we jouw traject af met je werkgever, bedrijfsarts en huisarts. Dat gebeurt alleen met jouw toestemming en vertrouwelijke informatie blijft geheim.

De duur van het coachingstraject hangt af van jouw stressklachten en ligt ergens tussen een paar maanden en een jaar. De sessies zullen in het begin frequent zijn (elke week) en daarna met grotere tussenpozen plaatsvinden (bijvoorbeeld eens in de twee/drie weken).

Bij stress of burn-out coaching combineer ik lichaamswerk met gesprekstechnieken en aandacht voor innerlijk voelen. Afhankelijk van de persoonlijke hulpvraag integreer ik ademhalings- en ontspanningstechnieken, ACT ( Acceptance and Commitment Therapy) en oplossingsgerichte coachtechnieken.

Wat ga jij doen afwachten? Of je kans grijpen!

Zelfvertrouwen
Grenzen stellen
Bewustzijn
Liefdevol

Online afspraak maken

Laden...

van passief naar actief

Laatste stap naar..

Zijn er vragen of situaties waar je tegenaan loopt en die je graag wil oplossen? Of heb je een verlangen, maar weet je niet goed hoe je daar vorm aan kunt geven?

Graag wil ik je daarbij helpen met een speciale “Van droom naar daad”-sessie. Dit gesprek zal je het volgende opleveren:

 • Je krijgt een duidelijke inzicht op wat je precies wilt, wat dat voor je gaat betekenen en wat je nodig hebt om het in de praktijk echt te realiseren.
 • Je ontdekt wat je blokkades zijn die je ervan zouden kunnen weerhouden om je doel te bereiken.
 • Je gaat weg met nieuwe energie, zin en inspiratie om je doel nu eindelijk waar te maken.

Vandaag ga ik mijn leven veranderen door nu een afspraak te maken via onderstaande formulier, online of te bellen 0624787931 (whatsappen mag ook)

 

 

9 + 10 =

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.

(E.E. Cummings)

Testimonials

Wat andere zeggen…

Ik heb mogen ervaren wat de coaching bij Eveline met mij doet. Ik ben pas achter dat ik een HSP’er ben en kon mijn draai daar niet in vinden. Met de heerlijke en eerlijke gesprekken, weet ik hoe ik ermee om kan gaan. Is toch weer fijn als iemand je ogen opent en ook ziet waar je kracht en zwakte zit.

Sandy

Enthousiast, betrokken, ook kritisch en daardoor een stuk zuiverder dan vele anderen die in een vergelijkbaar veld werken. Doen! X

Nina Elshof

Ik ben blij dat hier in de buurt een HSP coach is en die begrijpt wat ik voel en ervaar. Wat voor mij fijn is dat ze hetzelfde heeft gehad, Dat geeft veel erkenning. Heb nog bij andere hulpverleners gelopen, die begrepen me niet, wilde me een stoornis aanpraten. Super bedankt Eveline voor de fijne gesprekken!

Cynthia van de Lans

Mooie gepassioneerde mens, outside de box thinking coach die ook durft te werken ook buiten de leerboekjes om.

Jurgen Deceuninck

Welwillendheid en vriendelijkheid hebben alle betrekkingen door alle eeuwen gekenmerkt. Dit doeen jij ten voeten uit. Verlichte groeten.

Ton Creemers

Eveline is een zeer prettig persoon om mee samen te werken! Peter de Jong

Holistische benadering van gezondheid had altijd al mijn belangstelling. Eveline maakt zich hiervoor sterk en plaatst het in preventief perspectief met een multidisciplinaire aanpak.

Jacqueline Moleman

Ik heb mogen ervaren wat de coaching bij Eveline met mij doet. Ik ben pas achter dat ik een HSP’er ben en kon mijn draai daar niet in vinden. Met de heerlijke en eerlijke gesprekken, weet ik hoe ik ermee om kan gaan. Is toch weer fijn als iemand je ogen opent en ook ziet waar je kracht en zwakte zit.
S. van der PoeL

Pin It on Pinterest

Share This